Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g29kcal1.2g5g0.4g0.8g
Valittu annoskoko7g14kcal0.6g2.5g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g203kcal8.5g35.2g2.8g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910