Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 5.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal0.2g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.1g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal1.4g2.8g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768