Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1.1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.8g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g144kcal13g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339