Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5.1g7.3kcal1.1g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g0.9g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g21kcal2.2g0g1.2g0g
Valittu annoskoko7g11kcal1.1g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0g0.3g0g
Arvot/100g100g150kcal15.7g0g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691