Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g3.1g6.3kcal0.6g0g0.4g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.2g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g144kcal8.6g1.4g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832