Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Banaani, kuorittu 1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g45kcal0.6g4.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko7g22kcal0.3g2.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g316kcal4.2g32.4g16.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700