Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g3.9g15kcal0.2g1.2g1.1g0.5g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal0.4g3.8g2.2g1g
Valittu annoskoko7g18kcal0.2g1.9g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g254kcal2.8g26.4g15.3g6.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448