Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g0.5g2.9kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal0.4g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g17kcal0.2g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g236kcal2.8g23.6g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044