Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal0.6g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko7g10kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g139kcal4.2g2.8g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650