Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2.4g3.7kcal0.5g0g0.2g0g
Paprika keltainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1.1g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal1.2g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal8.3g5.6g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754