Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g5g6.2kcal1g0g0.2g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g17kcal2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g8kcal1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g117kcal13.9g2.8g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102