Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu2.7g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.7g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.4g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.2g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g165kcal8.5g5.6g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493