Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 2.9g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 1.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g18kcal1g0.8g1g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.5g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g130kcal7g5.6g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785