Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2.5g8.9kcal0.4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g26kcal1g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g182kcal7g2.8g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940