Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2.1g7.7kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g0.8g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal1g1.2g2g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.5g0.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g211kcal7g8.5g14.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415