Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.4g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal0.8g0.6g1g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g99kcal5.5g4.1g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458