Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g7kcal0.6g0g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal4.2g0g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974