Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal0.6g2.8g0.8g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.3g1.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g153kcal4.1g18.9g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300