Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.4g1.4g0g0.4g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal2.8g9.7g0g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374