Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal1g0.6g0g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.5g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.2g0g0g
Arvot/100g100g55kcal6.8g4.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084