Raparperitorttu ala Tuula

POHJA: voi, vehnäjauho, kaurahiutale, sokeri, leivinjauhe, kardemumma ja kananmunat.

Sulata rasva ja anna jäähtyä, Sekoita kuivat aineet ja lisää niihin rasva.

Lisää munat.

Levitä piirakkavuoka halk n. 27 cm. Paista 175 astetta n. 15 min.

RAPARPERIKOMPOTTI:
Kuori ja paloittele raparperi.

Pane raparperi ja sokeri (1 dl) kattilaan.

Keitä n. 5 min. kunnes raparperit ovat hajonneet.

Mausta kanelilla ja anna jäähtyä.

Levitä raparperikompotti jähtyneelle torttupohjalle.

Laita päälle esim.

vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.

Koristele esim.

mansikoilla ja kinuskikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kunto Kaurahiutale (Nalle)0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Raparperi 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g31kcal0.4g4g1.4g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.2g2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g1g0.4g0g
Arvot/100g100g218kcal2.8g27.8g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293595