Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kardemumma, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.1g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g46kcal0.8g5.4g2.2g0g
Valittu annoskoko7g23kcal0.4g2.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.4g0.6g0g
Arvot/100g100g318kcal5.5g37g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424