Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1.8g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.9g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g145kcal12.3g9.6g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676