Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lampaanlihan, vähärasvainen0.4g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g31kcal1.4g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758