Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.4g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g57kcal2.8g5.6g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829