Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.6g0.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.2g1.4g1.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053