Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g1.9g5.3kcal0g1.4g0g0.1g
Saksanpähkinä 4.2g29kcal0.6g0.1g2.8g0.7g
Kookoshiutale 0.7g4.9kcal0.1g0g0.5g0.1g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g80kcal1.4g3.6g6.6g1.8g
Valittu annoskoko7g40kcal0.7g1.8g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna4g20kcal0.4g0.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g565kcal9.9g25.4g46.5g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742