Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal1.4g4.1g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822