Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g0.9g1.2kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli0.1g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g4kcal0.4g0g0.2g0g
Valittu annoskoko7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g26kcal2.7g0g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358141