Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal0.6g3.2g1.2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.3g1.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g186kcal4.2g22.2g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859