Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria3.1g4.5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal1.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal12.3g1.4g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311