Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2g6.2kcal0.2g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal2g2.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko7g13kcal1g1.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g178kcal13.7g17.8g4.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208