Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.7g1kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.4g1.2g0g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g60kcal2.8g8.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692