Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Kuohukerma1.4g4.7kcal0g0g0.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.1g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal1.8g0g2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.9g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g174kcal12.2g0g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005