Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.6g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal5.5g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802