Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal0.6g2.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal4.1g19.2g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336