Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g41kcal1g6.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g21kcal0.5g3.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.3g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g284kcal6.8g42.5g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250