Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.8g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1g3.2kcal0.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g42kcal3.2g0g3.4g0g
Valittu annoskoko7g21kcal1.6g0g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Arvot/100g100g287kcal21.6g0g23g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588