Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal1.8g1g1.4g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.9g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g161kcal12.5g6.9g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667