Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy Rainbow0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g12kcal1g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal6.8g9.5g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142