Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g1.7g5.8kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal1.2g3g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g1.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal8.1g20.3g5.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850