Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2.3g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0.4g0.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7g4kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.1g1.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910