Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g0.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal1.8g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko7g15kcal0.9g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g208kcal12.2g10.8g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314891