Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytkerma1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal1.2g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.6g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g165kcal8.1g10.8g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734