Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1.5g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal1.2g2.4g1g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.6g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g169kcal8.1g16.2g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265