Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijajauhot, Soyolk0.7g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal1g0.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko8g14kcal0.5g0.2g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g0.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g183kcal6.7g2.7g14.7g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362