Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee6.3g12kcal1.2g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g33kcal2.4g0g2.6g0g
Valittu annoskoko7g17kcal1.2g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g224kcal16.2g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603