Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g4.3g14kcal2g0g0.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Felix,tomaattiketchup1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g33kcal4g1g1.4g0g
Valittu annoskoko7g17kcal2g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal1g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g224kcal27g6.8g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928