NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2.5g8.4kcal0.1g1.8g0.1g0.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)3.5g6.3kcal0.4g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g33kcal1g4.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko7g17kcal0.5g2.1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g226kcal6.8g28.4g10.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651