Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g2.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.8g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal5.5g1.4g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262